0000

Studentenwoning Haarlem

Studentenwoning Haarlem

Op zoek naar een leuke studentenwoning in Haarlem? ROOM helpt je graag met het vinden van een geschikte woning tijdens jouw studie. Met ons grote aanbod in woningen zit er vast en zeker een geschikte studentenwoning bij voor jou! Hoe langer je staat ingeschreven bij ROOM, hoe meer kans je maakt op een studentenwoning in Haarlem. Schrijf je daarom nu al in!

Wil je meer weten over ROOM en hoe je een studentenwoning in 5 stappen kan bemachtigen? Klik dan op de link hieronder:

Studentenwoningen

Wonen in Haarlem

In het bruisende centrum van Haarlem zit jij als student helemaal op je plaats. Deze stad heeft voor ieder wat wils. Je kan er lekker wandelen door het bos, aan het strand liggen of lekker een avondje doorbrengen met een biertje in de hand in een van de vele cafeetjes. Aan de Grote Markt zitten erg veel cafeetjes en winkels. Ook is er vaak iets te doen op dit plein. Zo is er 2 keer per week een warenmarkt, een jaarlijkse kermis en worden er evenementen georganiseerd. Houd je nou meer van winkelen? Dan ben je in Haarlem aan het juiste adres. In Haarlem zijn er vele winkelstraatjes, maar ook Amsterdam ligt op 20 minuten afstand. Met de trein ben je er zo. Keuze genoeg om kleding in te slaan.

Jouw studentenwoning in Haarlem

Houd je van zelfstandigheid en rust, dan is een studentenwoning echt iets voor jou. Er is niks fijner dan na een hele dag college of na vele activiteiten met vrienden in alle rust terug te komen in je eigen studentenwoning. Niemand die er iets van zegt als jij je vaat op het aanrecht laat staan of als je nog laat gaat douchen. De woning is jouw paradijsje waar jouw regels gelden!

Haarlem is the place to be om als student te studeren en te wonen. Vele studenten die in Amsterdam studeren, vinden hun studentenwoning in Haarlem. Het staat bekend om het gezellige uitgaansleven. Vind jouw ideale studentenwoning bij ROOM, schrijf je snel in bij ROOM. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer inschrijfduur je opbouwt en hoe meer kans jij maakt op jouw droomwoning.

Liever een studentenkamer in Haarlem?

Woon jij toch liever samen met huisgenoten? Dan is een studentenkamer misschien meer iets voor jou! In tegenstelling tot een studentenwoning heb je dan gemeenschappelijke voorzieningen en minder privacy. Als je optimaal van je studentenleven wil genieten en meer sociale contacten wil opbouwen dan kan je via deze link kijken naar studentenkamers in Haarlem.

Toch liever een studentenwoning in een andere regio? Bekijk hieronder een lijstje met andere leuke studentensteden in Nederland waar het mogelijk in om te wonen en studeren:

Studentenwoning Amsterdam
Studentenwoning Delft
Studentenwoning Den Haag 
Studentenwoning Leiden 
Studentenwoning Haarlem 
Studentenwoning Wageningen