Studentenwoning Groningen

Studentenwoning Groningen

Op zoek naar een leuke studentenwoning in Groningen? ROOM helpt je graag met het vinden van een geschikte woning tijdens jouw studie. Met ons grote aanbod in woningen zit er vast en zeker een geschikte studentenwoning bij voor jou! 

Zo vind je jouw studentenwoning

Met ons handige vijfstappenplan vind je jouw paleisje dat aan jouw wensen en voorkeuren voldoet:
Bij ROOM bouw je inschrijfduur op. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt op een studentenkamer. Schrijf je daarom nu al in! Betaal eenmalig 35 euro en bouw je inschrijfduur op. Inschrijven kan al vanaf 16 jaar. Daarna kan je 8 jaar lang kamers scoren via ROOM.

Wonen in Groningen

Er gaat niets boven Groningen is het gezegde, maar als studententstad geldt dit zeker! Groningen is al meerdere keren verkozen tot leukste studentenstad van Nederland. Een kwart van de bevolking in Groningen is student! Alles is op fietsafstand, zo van de campus richting het centrum.

Jouw studentenwoning in Groningen

Houd je van zelfstandigheid en rust, dan is een studentenwoning echt iets voor jou. Er is niks fijner dan na een hele dag college of na vele activiteiten met vrienden in alle rust terug te komen in je eigen studentenwoning. Niemand die er iets van zegt als jij je vaat op het aanrecht laat staan of als je nog laat gaat douchen. De woning is jouw paradijsje waar jouw regels gelden!

Groningen is the place to be om als student te studeren en te wonen. Het staat bekend om het gezellige uitgaansleven, waar de kroegen zelf bepalen wanneer ze sluiten! Vind jouw ideale studentenwoning bij ROOM, schrijf je snel in bij ROOM. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer inschrijfduur je opbouwt en hoe meer kans jij maakt op jouw droomwoning.

Liever een studentenkamer in Groningen?

Woon jij toch liever samen met huisgenoten? Dan is een studentenkamer misschien meer iets voor jou! In tegenstelling tot een studentenwoning heb je dan gemeenschappelijke voorzieningen en minder privacy. Als je optimaal van je studentenleven wil genieten en meer sociale contacten wil opbouwen dan kan je via deze link kijken naar studentenkamers.

Toch liever een studentenwoning in een andere regio? Bekijk hieronder een lijstje met andere leuke studentensteden in Nederland waar het mogelijk in om te wonen en studeren: