0000

Studentenwoning Delft

Studentenwoning Delft

Op zoek naar een studentenwoning in Delft en heb je daar hulp bij nodig? ROOM is het platform dat meedenkt met jou en klaarstaat voor jou om eenvoudig een studentenwoning te vinden. Dat doen wij door in vijf stappen een woning voor jou te vinden. Vind een studentenwoning die bij jou past: gemakkelijk, veilig en eerlijk!

Wil je meer weten over ROOM en hoe je een studentenwoning in 5 stappen kan bemachtigen? Klik dan op de link hieronder:

Studentenwoningen

Wonen in Delft

Delft heeft voor ieder wat wils! Het heeft namelijk een ideale mix van historische bezienswaardigheden tot nieuwe moderne winkels en restaurants. Zo kan je beide kanten van deze prachtige stad ervaren. Vooral de binnenstad is leuk om te ontdekken. Het is populair vanwege de authentieke sfeer die er in Delft hangt. Er zijn tal van bezienswaardigheden om te ontdekken. Bijna teveel om op te noemen. Dus als je een keer een dagje vrij bent van jouw studie, hoef je je geen seconde te vervelen. Delft is een echte studentenstad. Er is niet alleen overdag, maar ook ‘s avonds genoeg te beleven.

Studeren in een technische studentenstad: Delft

Als het op studeren aankomt staat de studentenstad Delft bekend om de Technische Universiteit, afgekort als TU Delft. Deze universiteit is de hoogst genoteerde universiteit van Nederland. Bucketlist dingetje toch? Daar ga jij wellicht ook deel van uit maken! Geen enkele studentenstad heeft zoveel actieve studentenverenigingen als Delft. Er zit vast en zeker een vereniging voor jou bij. Dankzij de vele studenten in Delft, door onder andere TU Delft en de Haagse Hogeschool Delft, heeft de stad hele toffe plekken en activiteiten voor jongeren. Verder is het voor studenten aan te raden om op dinsdag- en donderdagavonden te genieten van de studentenavonden. Dit kan bij discotheek Lorre, De Oude Jan of bij de Kromstraat, de stapstraat van Delft. Niet alleen op dinsdag- en donderdagavonden leeft het nachtleven van Delft, ook de weekenden zijn bruisend.

De TU Campus is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Delft Centraal Station is het 10 minuten reizen met de bus.

Studentenwoning of studentenkamer in Delft

Als je gaat studeren in Delft is het ook echt leuk om er te gaan wonen. Je kan ervoor kiezen om zelfstandig te wonen met privacy en je eigen voorzieningen in je eigen studentenwoning. Als je nu denkt dat dit niks voor jou is en je liever wilt wonen met huisgenoten in een studentenkamer. Dan kan je kijken naar een studentenkamer in Delft.

Wil je liever een studentenwoning in een andere regio? Hieronder hebben we een lijstje met andere toffe studentensteden in Nederland waar je kunt wonen en studeren:

Studentenwoning Amsterdam
Studentenwoning Delft
Studentenwoning Den Haag 
Studentenwoning Leiden 
Studentenwoning Haarlem 
Studentenwoning Wageningen