Studentenkamer Groningen

Studentenkamer Groningen

Je gaat studeren in Groningen en je wilt er ook gaan wonen? Dan ga je een tof avontuur tegemoet! Maar eerst heb je een kompas nodig om de stip op de horizon te zetten. Dat is namelijk het vinden van de juiste kamer die bij jou past. Wij van ROOM helpen jou graag om jouw paleisje te vinden!

Zo vind je een studentenkamer in Groningen

Met ons handige vijfstappenplan vind je jouw Groningse paleisje dat aan jouw wensen en voorkeuren voldoet:
Bij ROOM bouw je inschrijfduur op. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt op een studentenkamer. Schrijf je daarom nu al in! Betaal eenmalig 35 euro en bouw je inschrijfduur op. Inschrijven kan al vanaf 16 jaar. Daarna kan je 8 jaar lang kamers scoren via ROOM.

Laat je stem horen!

Heb je al gezocht bij je eigen netwerk? Laat ze vooral weten dat je op zoek bent! Wellicht kunnen zij iets voor je betekenen. En als er niemand van je netwerk jou kan helpen dan kan je Facebookgroepen benaderen. Wordt bijvoorbeeld lid van ‘Studentenkamers in Groningen’ of ‘Kamers, studio's en appartementen in Groningen’. Met meer dan duizenden mensen die hier lid van zijn zit er vast iemand tussen die je kan helpen zoeken.

Jouw studentenkamer in Groningen

Er gaat niets boven Groningen is het gezegde, maar als studententstad geldt dit zeker! Groningen is al meerdere keren verkozen tot leukste studentenstad van Nederland. Een kwart van de bevolking in Groningen is student! Alles is op fietsafstand, zo van de campus richting het centrum. Groningen is the place to be om als student te studeren en te wonen. Het staat bekend om het gezellige uitgaansleven, waar de kroegen zelf bepalen wanneer ze sluiten!

Liever een studentenwoning in Groningen?

Ben je liever lekker op jezelf, zodat je helemaal zelf kunt beslissen wat er thuis gebeurt? Dan kan je kijken naar een studentenwoning. Wil je een studentenkamer in een andere regio? Hieronder hebben we een lijstje met andere toffe studentensteden in Nederland waar je kunt wonen en studeren: