Studentenkamer Delft

Studentenkamer Delft

Kijk je er al naar uit om met volle energie en enthousiasme aan een nieuwe studie te beginnen in een nieuwe stad? Dit is hét moment om te laten zien wat je in huis hebt. Over huizen gesproken: bij ROOM kun je een fijn huisje scoren!

Zo vind je een studentenkamer in Delft

Met ons handige vijfstappenplan vind je jouw Delftse paleisje dat aan jouw wensen en voorkeuren voldoet:
Bij ROOM bouw je inschrijfduur op. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt op een studentenkamer. Schrijf je daarom nu al in! Betaal eenmalig 35 euro en bouw je inschrijfduur op. Inschrijven kan al vanaf 16 jaar. Daarna kan je 8 jaar lang kamers scoren via ROOM.

Snel een kamer nodig? Kies voor hospiteren!

Heb je snel een kamer nodig in Delft? Dan kun je er ook voor kiezen om te gaan hospiteren. Dit gebeurt via instemming. Wanneer er een kamer in een studentenhuis vrijkomt, mogen de bewoners zelf bepalen wie hun nieuwe huisgenoot wordt. Dit gebeurt via instemming. De bewoners organiseren daarvoor een hospiteeravond waarbij kamerzoekenden langskomen en zichzelf voorstellen. Aan het eind van de avond beslissen de huisgenoten wie de kamer krijgt. Door te hospiteren kun je dus sneller aan een kamer komen en hoef je geen inschrijfduur op te bouwen. Hier kun je het hospiteeraanbod checken op ROOM.

Verder kan je lid worden van Facebook groepen zoals ‘Kamer in Delft’ of ‘Zoekt kamer in Delft Community’. Hier worden regelmatig mogelijkheden geplaatst voor kamers in Delft.

Jouw studentenkamer in Delft

Verveel jij je snel thuis? In het bruisende en kleurrijke studentenleven van Delft is dat bijna onmogelijk! Midden in de Randstad is Delft een van de leukste studentensteden van Nederland met gezellige uitgaansgelegenheden! Je studententijd is voor het grootste deel een tijd vol sociale activiteiten. Je krijgt de kans om ontzettend veel nieuwe dingen te leren. En waar kan dat beter dan in een stad die veel technische studenten aantrekt? Samen met anderen wonen, lekker koken, eten, biertjes doen of samen stappen. Er is altijd iemand in de buurt om even je hart te luchten als je een moeilijke dag hebt gehad of als je gewoon zin hebt in gezelligheid. Wie wil dat nou niet?

Liever een studentenwoning in Delft?

Met een studentenkamer heb je een gemeenschappelijke badkamer, keuken en woonruimte die je deelt met andere huisgenoten. Wil je liever zelfstandig wonen met privacy en beschikking hebben over je eigen voorzieningen? Dan kan je kijken naar een studentenwoning.

Wil je een studentenkamer in een andere regio? Hieronder hebben we een lijstje met andere toffe studentensteden in Nederland waar je kunt wonen en studeren: