0000

Nieuws

Laatste nieuws

Ben jij straks één van die 240 (nieuwe) Amsterdammers in Spark Village?

12-09-2018

Spark Village is een wooncomplex voor jongeren van 18 t/m 27 jaar: 80 studenten, 120 statushouders en 40 jongeren (die niet voltijd studeren). Samen gaan zij bouwen aan een community waar je kunt leren van anderen en ook zelf je steentje bijdraagt.

De woningen staan op een van de meest high tech locaties van Europa: het Amsterdam Science Park. Innovatie, bedrijven, wonen en wetenschap gaan hier hand in hand. Met Startup Village letterlijk naast het complex ben je niet de eerste die hier een mooie start maakt! Het complex is gelegen in Amsterdam Oost, naast de Indische buurt en Watergraafsmeer. Voorzieningen als horeca en supermarkten zijn om de hoek.

De woningen zijn 24m2 en geschikt om alleen in te wonen. In het midden vind je een plein met groen en de gemeenschappelijke ruimte waar je activiteiten kunt gaan organiseren.

Het is een gezamenlijk project van Rochdale en DUWO. Omdat zij veel waarde hechten aan een succesvolle community hebben zij de klantacceptatieprocedure hierop aangepast. In eerste instantie wordt je geselecteerd op je inschrijfduur bij ROOM. Maar vervolgens zijn er ook aanvullende criteria die bepalen of je in aanmerking komt voor de woning.

Wil je meer weten? Uitgebreide informatie vind je hier (opent in nieuw venster).

Laatste nieuws