0000

Studentenkamer Haarlem

Studentenkamer Haarlem

Je gaat studeren in Haarlem en je wilt er ook gaan wonen? Dan ga je een tof avontuur tegemoet! Maar eerst heb je een kompas nodig om de stip op de horizon te zetten. Dat is namelijk het vinden van de juiste kamer die bij jou past. Wij van ROOM helpen jou graag om jouw paleisje te vinden!

Zo vind je een studentenkamer in Haarlem

Het culturele, authentieke en charmante hart van Noord-Holland biedt voor elk wat wils! Zo bieden wij van ROOM, net als Haarlem, voor elk wat wils. Zoek je studentenkamer die bij jou past met ons gemakkelijke, veilige en eerlijke vijfstappenplan:

1. Register at ROOM.
2. Find your ROOM.
3. Check your ROOM.
4. Accept your ROOM.
5. Own your ROOM.

Ben je 16 jaar of ouder en ga je studeren? Of studeer je al? Dan kan je je inschrijven bij ROOM. Je betaalt hiervoor eenmalig € 35. Daarna kan je 8 jaar lang kamers scoren via ROOM. Wanneer je op advertenties reageert dan zie je op welk wachtlijstnummer je bent geëindigd. Sta jij op nummer 1 dan bieden we je de kamer aan. Er is wel een wachttijd, dus hoe langer je ingeschreven staat, hoe groter de kans dat jij op nummer 1 staat.

Niet kunnen wachten en snel een kamer nodig? Ga de kamerzoektocht aan!

Ga de kamerzoektocht aan! Kies voor hospiteren als je nu een kamer nodig hebt en niet kan wachten. Bewoners van studentenhuizen organiseren namelijk hospiteeravonden wanneer er een kamer vrij komt. Kamerzoekenden kunnen op zo'n avond langskomen en zichzelf voorstellen. Aan het eind van de avond wordt door de huisgenoten besloten wie de kamer krijgt. Dit noemen we instemming. Door te hospiteren kan je dus sneller aan een kamer komen en hoef je geen inschrijfduur op te bouwen. Binnenkort bieden we deze kamers ook op ROOM aan. Voor nu kun je het 'aanbod instemmingen' vinden op de websites van de diverse studentenhuisvesters.

Laat je stem horen!

Heb je al gezocht bij je eigen netwerk? Laat ze vooral weten dat je op zoek bent! Wellicht kunnen zij iets voor je betekenen. En als er niemand van je netwerk jou kan helpen dan kan je Facebookgroepen benaderen. Wordt bijvoorbeeld lid van ‘Kamer in Haarlem’ of ‘Zoekt Kamer in Haarlem Community’. Met meer dan duizenden mensen die hier lid van zijn zit er vast iemand tussen die je kan helpen zoeken.

Jouw studentenkamer in Haarlem

Samen met je huisgenoten winkelen bij de bijzondere winkeltjes in de Gouden Straatjes of lekker bieren na een lange week colleges en hard studeren. Je vervelen is simpelweg geen optie in Haarlem. De stad zit vol met leuke tentjes, verspreid in het centrum. De meeste zitten op en rondom de Grote Markt. Voor de bierliefhebbers is dit de place to be. Haarlem is namelijk al jaren een echte bierstad met zelfs een eigen bier: Jopen. Deze wordt gebrouwen in de Jopenkerk. Een hemels biertje! Deze biertempel is ook een restaurant en borrelplek. Beter kan je het niet treffen!

Studeren in Haarlem

Haarlem is gevestigd op een ideale locatie. Binnen 20 minuten zit je in hartje Amsterdam en binnen 10 minuten lig je lekker op het strand in Zandvoort voor het ultieme zomergevoel. Hierdoor wonen er naast de vele Haarlemse studenten ook veel studenten die in Amsterdam studeren. Vanaf Haarlem station is het ongeveer 10 minuten om op de campus te komen.

Liever een studentenwoning in Haarlem?

Ben je liever lekker op jezelf, zodat je helemaal zelf kunt beslissen wat er thuis gebeurt? Dan kan je kijken naar een studentenwoning. Wil je een studentenkamer in een andere regio? Hieronder hebben we een lijstje met andere toffe studentensteden in Nederland waar je kunt wonen en studeren:

Studentenkamer Amsterdam
Studentenkamer Delft 
Studentenkamer Den Haag
Studentenkamer Leiden 
Studentenkamer Haarlem 
Studentenkamer Wageningen