0000

Studentenkamer Delft

Studentenkamer Delft

Kijk je er al naar uit om met volle energie en enthousiasme aan een nieuwe studie te beginnen in een nieuwe stad? Dit is hét moment om te laten zien wat je in huis hebt. Over huizen gesproken: bij ROOM kun je een fijn huisje scoren!

Zo vind je een studentenkamer in Delft

Een van je eerste uitdagingen is de zoektocht naar een kamer. Geen zorgen! Wij hebben een aanbod van studentenkamers in Delft zodat je gemakkelijk, veilig en eerlijk een studentenkamer kan vinden. Dat in slechts vijf stappen:

1. Register at ROOM.
2. Find your ROOM.
3. Check your ROOM.
4. Accept your ROOM.
5. Own your ROOM.

Door eenmalig 35 euro te betalen sta je ingeschreven bij ROOM en kan je 8 jaar lang kamers scoren. Er is een wachttijd voor studentenkamers, dus hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt. Ben je 16 jaar of ouder? Schrijf je dan nu al in om inschrijfduur op te bouwen!

Het aanbod van ROOM in Delft is heel gunstig.

Snel een kamer nodig?

Als je snel een kamer nodig hebt en geen tijd hebt om inschrijfduur op te bouwen kan je ervoor kiezen om te hospiteren. Zo kan je als kamerzoekende ingestemd worden door de huidige bewoners. Hierbij ga je langs de kamer die je op het oog hebt en aan het eind van de avond beslissen de huisgenoten wie de kamer krijgt. Binnenkort bieden we deze kamers ook op ROOM aan. Voor nu kun je het 'aanbod instemmingen' vinden op de websites van de diverse studentenhuisvesters.

Verder kan je lid worden van Facebook groepen zoals ‘Kamer in Delft’ of ‘Zoekt kamer in Delft Community’. Hier worden regelmatig mogelijkheden geplaatst voor kamers in Delft.

Jouw studentenkamer in Delft

Verveel jij je snel thuis? In het bruisende en kleurrijke studentenleven van Delft is dat bijna onmogelijk! Midden in de Randstad is Delft een van de leukste studentensteden van Nederland met gezellige uitgaansgelegenheden! Je studententijd is voor het grootste deel een tijd vol sociale activiteiten. Je krijgt de kans om ontzettend veel nieuwe dingen te leren. En waar kan dat beter dan in een stad die veel technische studenten aantrekt? Samen met anderen wonen, lekker koken, eten, biertjes doen of samen stappen. Er is altijd iemand in de buurt om even je hart te luchten als je een moeilijke dag hebt gehad of als je gewoon zin hebt in gezelligheid. Wie wil dat nou niet?

Liever een studentenwoning in Delft?

Met een studentenkamer heb je een gemeenschappelijke badkamer, keuken en woonruimte die je deelt met andere huisgenoten. Wil je liever zelfstandig wonen met privacy en beschikking hebben over je eigen voorzieningen? Dan kan je kijken naar een studentenwoning.

Wil je een studentenkamer in een andere regio? Hieronder hebben we een lijstje met andere toffe studentensteden in Nederland waar je kunt wonen en studeren:

Studentenkamer Amsterdam
Studentenkamer Delft 
Studentenkamer Den Haag
Studentenkamer Leiden 
Studentenkamer Haarlem 
Studentenkamer Wageningen