Direct offer

Unieke kans! Per direct jouw eigen paleisje in de Randstad! 

Studeer je dit studiejaar als voltijdstudent in bijvoorbeeld Amsterdam, Leiden, Utrecht, Den Haag of Rotterdam en zoek je een eerlijke, goed betaalbare kamer in de Randstad? Pak dan nu je kans! 

First come, first serve!

Een aantal kamers die we normaal gesproken samen met onderwijsinstellingen aan internationale studenten aanbieden, zijn nog niet verhuurd. Gezien de ontwikkelingen met COVID-19, zien we dit op korte termijn ook niet gebeuren. Daarom stellen we de kamers graag per direct tijdelijk ter beschikking aan alle bij ROOM ingeschreven studenten. Hierbij kijken we niet naar inschrijfduur. Ben je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel!

Wat bieden we?

Alle kamers zijn gestoffeerd en gemeubileerd. De kosten voor gas, water, licht, en de internetverbinding zitten allemaal al bij de prijs in. Neem je koffer en wat spulletjes mee: je zit er zonder dure inrichtingskosten meteen warmpjes bij. Kijk hier alvast naar de inventarislijst.

null null null null   


Let op! Het betreft een tijdelijk contract, dus je krijgt een contract aangeboden met een einddatum en tussentijds een maand opzegtermijn. Veel van de contracten van het huidige aanbod lopen tot en met 31 juli 2021. Je zit dus met de meeste kamers voor het hele studiejaar gebakken!   

Den Haag
Ons direct offer in Den Haag is beschikbaar voor alle, bij ROOM ingeschreven, voltijdstudenten. Het maakt niet uit in welke stad je studeert. 

Amsterdam
Ons direct offer in Amsterdam is alleen beschikbaar voor alle, bij ROOM ingeschreven, voltijdstudenten die in de Stadsregio Amsterdam (naast Amsterdam o.a. Almere, Amstelveen, Haarlemmermeer (waaronder Hoofddorp)) studeren. 

Delft
Ons direct offer in Delft is beschikbaar voor alle, bij ROOM ingeschreven, voltijdstudenten. Het maakt niet uit in welke regio je studeert.
 

Spelregels direct offer

•    Je moet ingeschreven zijn bij ROOM, ben je dat nog niet, schrijf je dan snel in, het kost eenmalig 35 euro. 
•    Je moet ingeschreven staan als voltijdstudent bij een onderwijsinstelling. Voor ondertekening van het contract vragen we een studiebewijs, vraag dit alvast aan bij de studentenadministratie.
•    In dit aanbod zit altijd standaard een laken- en keukenpakket. Hier betaal je extra voor. Wil je hier geen gebruik van maken, dan kunnen we dat aanpassen bij het opmaken van het contract.

Na de einddatum van het contract is er geen verlenging mogelijk. Het contract heeft ook geen extra invloed op je inschrijfduur bij ROOM.

Heb je nog vragen? Laat het ons weten! Genoeg informatie? Happy ROOM-hunting!